Modstrøm

– en festival for forandring


2. – 4. august

MODSTRØM – en festival for forandring er en lille festival med lige det format og indhold, vi selv drømmer om. Og du er inviteret med! .

Festivalen kan rumme op til 60 mennesker og byder på en kombination af afslappet lejrstemning, god mad, oplæg, koncerter og workshops. Modstrøm løber over 3 dage og hver dag vil indeholde forskellige aktiviteter, som alle deltagere inviteres til at være med til. Alt sammen for at nyde livet med øje på forandring.

Mad

Alle måltider i løbet af festivalen er inkluderet i prisen og laves af et hold frivillige aktivister med sans for gode smagsoplevelser. Dagens store måltider er fælles og bliver serveret på bestemte tidspunkter. Der vil desuden være mere løse mellemmåltider og snacks. Maden på MODSTRØM er økologisk og vegetarisk. Drikkevarer kan købes i vores bar, som byder på både kvalitet og økologi, til priser alle kan være med på.

Overnatning

På festivalen er der plads til at slå medbragte telte op. Da der ikke er ubegrænset plads, anbefaler vi at man sover flere i et telt og tænker over sine behov i forhold til størrelsen på teltene.

Hvor og hvornår?

MODSTRØM foregår på to sommerhusgrunde på Sjællands Odde fra 2. til 4. august. Nærmere bestemt Pistolstræde 6, Yderby Lyng. Der er udsigt til havet og vores allesammens offentlige transport stopper ca 300 meter fra festivalen.

Pris 375 ,- (inkl. gebyr)

Pris for medlemmer af Foreningen af Den Kritiske Pædagogiske Højskole 250 ,- (inkl. gebyr)

KØB BILLET