Den Kritiske Podcast

Den Kritiske Podcast er en gruppe under Den Kritiske Pædagogiske Højskole, hvor vi løbende vil levere historier, interviews og analyser med et fokuseret kritisk blik. Det er vores håb og ønske, at podcasten vil blive brugt til at nuancere debatten i den pædagogiske verden.

Temaet og stilen vil ændre sig fra podcast til podcast, da hver fortælling har brug for sit eget format. Vi tilstræber desuden at eksperimentere undervejs, for at opnå større erfaring med podcast som fortællende medie og skabe et interessant lydunivers.

Vi har ingen faste udgivelser, men forsøger at skabe en grundig og gennemarbejdet fortælling – og det tager tid. Det kan derfor variere hvor ofte der komme nye udgivelser, men du kan holde dig opdateret på hjemmesiden, Facebook og gennem vores nyhedsbrev.

Vi håber I vil lytte til podcasten og komme med ris, ros eller forslag til emner – på den måde kan vi udvikle projektet, blive endnu skarpere og bygge en stærk kritisk platform.

Lyt med her.

Alt arbejde med podcasten er frivilligt og ulønnet. Det er derfor en stor hjælp for projektet, hvis du vil smide en donation på Mobile Pay: 51 210. (skriv: donation podcast). På forhånd tak!

Vil du i kontakt med Den Kritiske Podcast, kan du kontakte tovholderen i gruppen på tobiasnyegaardlarsen@hotmail.com

Den Kritiske Podcast ændrede i sommeren 2019 format. Tidligere afsnit kan stadig høres på soundcloud og hjemmesiden.