Podcast – Hvad er pædagogik?

Afsnit 2 – Hvad er Pædagogik?

Gæst: Jonas Svane

Podcast-facilitator Lisa prøver sammen med Jonas Svane på, at definere pædagogik. Hvornår startede vi med at anvende pædagogik? Hvorfor kan en af de gængse definitioner af pædagogik også anvendes på prostituerede og deres kunder? Og hvordan kan vi undgå at anvende en definition, der er så bred? Lyt og bliv klogere og forhåbentligt inspireret til selv at definere pædagogik.

Denne episodes gæst Jonas Svane er lektor i pædagogisk psykologi på professionshøjskolen UCC, med faglig baggrund i psykologi, filosofi og historiefaget. Hans arbejdsfelt spænder fra videnskabsteori over familiepsykologi til inklusion af børn og unge. Han har blandt andet bidraget til fagbøgerne ”Pædagoguddannelsen på tværs” og ”Pædagogiske miljøer og Aktiviteter” fra forlaget Frydenlund.

Podcasten er optaget og redigeret i November 2017 af Tobias Nyegaard Jelkær Larsen, Cato Jørgensen og Lisa Annika Brandt.

Kategorier:Forside, Podcast

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s