Podcast – Hvorfor skal man være robust?

Afsnit 3 – Hvorfor skal man være robust?

Gæst: Erik Sigsgaard

Podcast-facilitator Tobias dykker ned i begrebet og forventningen det robuste menneske. For hvad betyder det egentligt at et menneske er robust? Er det en kvalitet vi drømmer om vores egne børn besidder? Og er robusthed noget mennesker har brug for, eller har samfundet brug for det robuste menneske? Lyt med i podcasten og bliv klogere på begrebet robusthed. Vi tager blandt andet udgangspunkt i Per Schulz Jørgensen bog “Robuste børn”

Erik Sigsgaard er for tiden knyttet til professionshøjskolen ucc som fri forsker. Her arbejder han med at skrive om skældud i skolen, om hvad voksne kan lære af børn og med workshops om at skælde mindre ud i daginstitutioner. Han er desuden lige blevet valgt ind i bestyrelsen i foreningen for Den kritiske pædagogiske højskole.

Produceret af: Cato Jørgensen, Lisa Annika Brandt og Tobias Nyegaard Jelkær Larsen

Kategorier:Forside, Podcast

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s