Podcast – Hvorfor skal man være robust?

Afsnit 3 – Hvorfor skal man være robust?

Gæst: Erik Sigsgaard

Podcast-facilitator Tobias dykker ned i begrebet og forventningen det robuste menneske. For hvad betyder det egentligt at et menneske er robust? Er det en kvalitet vi drømmer om vores egne børn besidder? Og er robusthed noget mennesker har brug for, eller har samfundet brug for det robuste menneske? Lyt med i podcasten og bliv klogere på begrebet robusthed. Vi tager blandt andet udgangspunkt i Per Schulz Jørgensen bog “Robuste børn”

Erik Sigsgaard er for tiden knyttet til professionshøjskolen ucc som fri forsker. Her arbejder han med at skrive om skældud i skolen, om hvad voksne kan lære af børn og med workshops om at skælde mindre ud i daginstitutioner. Han er desuden lige blevet valgt ind i bestyrelsen i foreningen for Den kritiske pædagogiske højskole.

Produceret af: Cato Jørgensen, Lisa Annika Brandt og Tobias Nyegaard Jelkær Larsen