Podcast – Pædagogen som fagprofessionel

Afsnit 4 – Pædagogen som fagprofessionel

Gæst: Martin Bayer 

Podcast-facilitator Lisa og Martin Bayer diskuterer relationerne mellem person og arbejde på det pædagogiske område, og tager her udgangspunkt i Bayers bog ”Person – Pædagogik, profession og forskning”. For er det ikke allervigtigst, at en pædagog kan være kærlig og autentisk? Eller ville vi blive taget mere seriøse, når vi tillagde vores personlige egenskaber mindre betydning i vores arbejde, og derimod lader fagligheden være begrundelsen til vores handlinger? – Og hvorfor er screeningsmodeller for pædagoger til jobsamtaler egentlig en lidt dårlig idé? Lyt med på denne podcast, og reflekter over pædagogernes rolle som fagprofessionel.

Martin Bayer i dag forskningschef for UCC. Oprindeligt er han lærer og senere mag.art. i pædagogik og ph.d. fra Københavns Universitet.

Produceret af: Cato Jørgensen, Tobias Nyegaard Jelkær Larsen og Lisa Annika Brandt