Podcast – Folkeskolen før, nu og i fremtiden

Afsnit 5 – Folkeskolen før, nu og i fremtiden

Gæst: Knud Holt Nielsen

Podcast facilitator Tobias dykker sammen med Knud, ned i hvordan folkeskolen har forandret sig siden reformpædagogikkens storhedstid. Fordi hvad skal vi egentligt med folkeskolen? Hvordan ser folkeskolen ud i dag? Og hvordan kunne et progressivt alternativ se ud i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål der bliver vendt i denne udgave af Den Kritiske Podcast.

Knud er far til tre, oprindeligt uddannet historiker og uddannelsessociolog, med speciale i skolehistorie og politiske protestbevægelser blandt unge igennem de sidste 50 år.
Han har i mange år været aktiv i bevægelsesarbejde inden for uddannelsesområdet Først i flere år i elev- og studenterbevægelsen og siden også fra et forældreperspektiv.
Knud er til dagligt ansat som kommunikationsrådgiver ved DPU, Aarhus Universitet, hvor han arbejder med forskningskommunikation og formidling af forskning i børn, unge, pædagogik, uddannelse mm., og er fast bidragyder til magasinet Asterisk.
Sidst men ikke mindst sidder ham i Københavns Borgerrepræsentation, hvor han er repræsentant for Enhedslisten og sidder i Børne- og Ungdomsudvalget

Produceret af: Cato Jørgensen, Lisa Annika Brandt og Tobias Nyegaard Jelkær Larsen