Jeg Blir Så Vred!

Jeg blir så vred!

Jeg blir så vred hver gang man taler om “ghettoinstitutioner”.

I Politikens artikel fra 15. februar er temaet pædagogmanglen i København.

Jeg hæfter mig ved Københavns Kommunes analyse, som går på, at årsagen til at pædagoger ikke gider arbejde i København er de mange institutioner med det, man kalder socialt udsatte børn.

Og så går man ved gud videre og påtænker en speciallinje på UCC, for pædagoger som ønsker at arbejde med “udsatte børn”, ligesom kommunen vil proppe 4 millioner i særtillæg, løntillæg og opkvalificering. For at holde pædagoger fast i det, der beskrives som ekstremt belastende arbejde.

Jeg græmmes.

For jeg har arbejdet mange år i forskellige institutioner beliggende i Københavns ghettoområder, og har ALDRIG oplevet det som andet end berigende.

Har ALDRIG oplevet forældresamarbejde og børn mere belastende end da jeg gennem mere end 12 år arbejdede i en af Danmarks rigeste kommuner med børn af landets mest veluddannede forældre!

I Folketinget taler DF for tiden på skrækkeligste og dummeste vis om muslimer.

Pædagoger, konsulenter, professionshøjskoler og deres forskningsafdelinger skal efter min mening passe meget meget på ikke at gå DF efter i bedene og spreder diskurser om børne- og forældregrupper, som er dybt urimelige og foruroligende!

Hvorfor pædagoger ikke gider arbejde i København er jeg sikker på intet har med underskudsinstitutioner at gøre.

ALLE institutioner, på landsplan altså, er underskudsinstitutioner i disse år!

Udhulede normeringsmæssigt, og ren bunkepasning.