Podcast – At kunne skabe forandring – om grøn dannelse

Gæster: Jeppe Læssøe og Anna Baastrup Rønne

Podcast-facilitator Lisa, Jeppe og Anna taler i denne podcast om grøn dannelse og bæredygtighed – her blandt andet med perspektiver på mental helse, arbejdet med bæredygtighed i dagtilbud og skole, samt arbejdet med UBU og Grøn Guerilla, en højskolelinje på Jyderup Højskole.

Jeppe Læssøe er uddannet Cand. Psyk., men har arbejdet tværfagligt hele sit arbejdsliv. Senest 15 år på DPU, hvor han stadig er tilknyttet som professor mso emeritus. Hans forskning handler om bæredygtig udvikling, menneske, samfund og pædagogik/uddannelse.

Anna Rønne er aktiv i miljøorganisationen NOAH hvor hun laver uddannelsesprojekter. Annas fokus er i hende miljøarbejde rettet mod det didaktiske og uddannelse ift. til at arbejde med miljø og grøn dannelse. Hun har bl.a. været med til at starte højskolelinjen Grøn Guerilla, som udbydes på Jyderup Højskole.

Produceret af: Lisa Annika Brandt og Tobias Nyegaard Jelkær Larsen

Kategorier:., Podcast

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s